Toimitusehdot

Tuotteen sopivuus

Tuotteen sopivuus on tarkistettu ajoneuvon valmistenumerolla, joten tuote on sama kuin alkuperäisenä ajoneuvoon asennettu tuote.

Maksaminen

Tuotteet ovat Suomen vaihto-osan omaisuutta kunnes ne on kokonaan maksettu. Maksutavat: käteinen, lasku ja Svea-rahoitus. Laskutuksen ja rahoituksen yhteydessä luottotiedot tarkistetaan.

Toimitusaika ja -kulut

Toimitamme kaikki tuotteemme asiakkaan haluamaan osoitteeseen. Toimitusaika turboilla on 0-4 arkipäivää ja moottoreilla sekä vaihteistoilla 0-15 arkipäivää. Toimituskulut sisältyvät kaikkien tuotteiden hintaan. Käytämme lähetysten toimittamiseen Kaukokiitoa, Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Matkahuollon lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen matkapuhelimeesi / kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

Palautusoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on etämyynnissä kaikille tuotteille 14 päivän kuluttajasuojan takaama palautusoikeus. Yritys-asiakkailla ei ole palautusoikeutta. Käytetyt moottorit ja vaihdelaatikot ovat kaikki räätälöityjä tuotteita, joten niillä ei ole edellä mainittua palautusoikeutta.

Asiakkaan osat

Asiakkaan vanhan osan palautuksesta voimme tilanteen mukaan korvata henkilöautopuolella 100-300 €. Raskaskoneosien korvaus sovitaan aina tarkistuksen jälkeen. Jos vauriot ovat suuria ja osa korjauskelvoton, tällöin emme vastaanota vanhaa osaa.

Tutustu toimitusehtoihin ennen tilausta:

Lataa toimitusehdot.pdf